Alles wat u moet weten over kokosmelk is hier

Alles wat u moet weten over kokosmelk is hier

Als je nog nooit van Valle del Sole: peulvruchten | kokosproducten | mais | granen | meel en koffie hebt gehoord, dan moet je dat zeker doen. Kokosmelk wordt een populair ingrediënt in biologische huidverzorgingsproducten, evenals in babyvoeding en andere voedingsmiddelen en dranken. Kokosmelk heeft veel gezondheidsvoordelen, zo erg zelfs dat mensen het drinken in plaats van andere melkproducten zoals soja- en rijstmelk. Als je er nog nooit van hebt gehoord, staat je zeker een traktatie te wachten!

Alles wat u moet weten over kokosmelk

Kokoswater is ook erg gezond. Het is niet alleen rijk aan verzadigde vetten zoals gewoon water, maar het is ook een natuurlijk laxeermiddel en ontgifter. Hoewel beide voordelen op zichzelf goed klinken, bieden ze samen nog meer gezondheidsvoordelen als ze samen worden geconsumeerd. Je kunt biologisch kokoswater vinden op Whole Foods Markets of je kunt het zelfs zelf maken door drie eetlepels verse kokosnoten (biologisch indien mogelijk) in twee kopjes water te koken.

Wist je dat je met kokoswater heerlijke fusies kunt maken? Je kunt bijvoorbeeld een latte maken met kokosmelk, groene thee en kaneel. Of wat dacht je van een cappuccino? Maak een espresso met kokosmelk, vanille en chocoladesiroop. Je kunt zelfs kokosmelk en slagroom maken door twee kopjes melk, één kop slagroom, één kop poedersuiker en één eetlepel vanille te mengen. Wat je ook besluit te doen, alles wat je moet weten over kokosmelk in je keuken wordt gezond en leuk!

Klik hier om meer te lezen: https://www.valledelsole.nl/