Bitcoins kopen met debetkaarten

Bitcoins kopen met debetkaarten

Er zijn een aantal goede redenen om bitcoins te kopen: veel mensen kopen bitcoins in de hoop dat het in waarde zal stijgen, hoewel sommige experts denken dat de zeepbel snel zal barsten en we opnieuw in een positie zullen verkeren waarin degenen die dit opwindende nieuwe vorm van virtuele valuta zal de vruchten plukken. Misschien wilt u geld naar een ander land sturen of er online aankopen mee doen. Misschien houdt u van de filosofische onderbouwing van een niet-versleutelde, wereldwijde valuta. Wat uw redenen ook zijn, u vraagt zich misschien af waar u ze kunt kopen.

bitcoin kopen

Om te beginnen kunt u bitcoins kopen bij online winkels of bij lokale winkels waar u een bankpas of creditcard kunt gebruiken om de verkoop te voltooien kopen progressief. Sommige bedrijven bieden u een dienst aan met de naam Xoom waarmee u veilige online transacties kunt doen zonder uw creditcard of bankrekening te gebruiken. Dit is de veiligste manier om een schaars goed te kopen met uw creditcard. U hoeft zich geen zorgen te maken over mogelijk misbruik door hackers die uw debet- of creditcardgegevens in handen krijgen. Als u bitcoins koopt in een boekwinkel, vindt u het misschien gemakkelijker om met uw bankpas of creditcard te betalen dan met een creditcard, omdat ze meestal een sectie op hun website hebben gewijd aan dit soort transacties.

Een andere optie is om bitcoin te kopen via een van de vele verschillende online "beurzen". De grootste hiervan is de Coinbase-uitwisseling, die nauw samenwerkt met verschillende grote elektronische banken. U kunt op de belangrijkste beurzen bitcoins kopen of verkopen voor Amerikaanse dollars en andere valuta's. Als je een betaalrekening hebt en bereid bent om een debetkaart of misschien een prepaid visakaart te gebruiken om de verkoop te voltooien, zou je een eenmalige munttransactie moeten kunnen kopen voor slechts $ 15. Deze transactie kan natuurlijk duurder zijn als u op dit moment een groot saldo op uw rekening heeft staan.

Zoek meer informatie op: https://bitcoinmeester.nl/