Boek foodtrucks voor privé-evenementen

Boek foodtrucks voor privé-evenementen

Integreren met de Best Food Trucks (BBT) is helemaal GRATIS! Als je een vastgoedeigenaar, zelfstandige, commercieel vastgoedbedrijf, appartementencomplex, verhuurkantoor of iets anders bent dat foodtrucks moet boeken voor privéaangelegenheden/catering/festivals, een boek alle logistiek van boekingen en het regelen van een solide planning/tijdschema van wanneer de vrachtwagens moeten worden gebruikt, onderhandelen over minimumtarieven, het regelen van voertuigleveringen … dat alles is volledig aan jou. We hebben de middelen om u van dienst te zijn en u te helpen bij het beheren van uw restaurant, hotel, camping, kantorencomplex, winkel, festival, privé-evenement, bedrijfsevenement, openbare functie, enz. We zijn actief in de horeca met 20 jaar ervaring en helpen duizenden van mensen per jaar.

Boek foodtrucks

Het boeken van een foodtruck voor privéaangelegenheden kan erg tijdrovend zijn foodtrucks boeken. U wilt uw vrachtwagens zo vroeg mogelijk boeken om de beste deals te krijgen, en ze ook boeken volgens het thema van het evenement, dus als het een bedrijfsfeest is dat u voor catering wilt gebruiken, wilt u misschien grotere vrachtwagens boeken om te zorgen voor voldoende zitplaatsen voor al uw personeel en eventuele ingehuurde cateraars die u misschien wilt meenemen. Het is heel eenvoudig om online beschikbare cateraars te onderzoeken door naar een zoekmachine zoals Google te gaan en de naam van de persoon in te typen, waarin ze gespecialiseerd zijn en de term 'food catering', samen met de stad en de staat waarin ze gespecialiseerd zijn. willen ook informeren naar hun verzekering, licenties en achtergrond.

Als je eenmaal verschillende foodtrucks hebt gevonden die je wilt huren voor je privéfunctie, wil je een definitieve analyse maken van je budget, je beschikbare ruimte, het aantal mensen dat wordt bediend en natuurlijk je gastenlijst. Hoewel het verleidelijk kan zijn om meerdere foodtrucks voor je bijeenkomst te boeken, is dit meestal niet de meest kosteneffectieve manier om dit te doen, omdat het uiteindelijk meer kost dan verwacht. Zo zou het boeken van drie tot vier vrachtwagens aanzienlijk meer kosten dan alleen het boeken van één. Een enkele foodtruck kost vaak aanzienlijk minder dan meerdere foodtrucks, zeker als je meerdere vrachtwagens boekt.

Klik op de link: Toet Toet Food