Feiten over toiletpapier die u moet weten

Feiten over toiletpapier die u moet weten

Er zijn veel toepassingen voor Homepage | Clean Product. Een van de meest voorkomende toepassingen van toiletpapier in de Verenigde Staten is om een aanrecht of tafelblad schoon te vegen, vooral als men in hetzelfde etablissement eet. Een ander veelgebruikt gebruik van toiletpapier is om een kunstmatige kerstboom schoon te vegen. Naast de kerstversieringen en de boom, kopen de meeste mensen elk jaar een rol toiletpapier voor verschillende reinigingstoepassingen voor badkamers en keukens. Papier wordt ook gebruikt om kruimels van tafels en de bovenkant van koelkasten te verwijderen.

toiletpapier

De beschrijving van toiletpapier verschilt van land tot land, maar in wezen is toiletpapier een dun, wit, doorschijnend tissuepapier dat gewoonlijk wordt gebruikt om een aanrecht of tafelblad schoon te vegen en, voor vrouwen, om de uitwendige geslachtsorganen en het perineum van urine of bloed af te vegen. na het plassen. Er zijn twee soorten toiletpapier: normaal en maagdelijk. Virgin toiletpapier is bijgesneden zonder toegevoegde kleurstoffen, vlekken of conserveermiddelen, en is ook speciaal behandeld met een antimicrobieel middel om de groei van schimmel of meeldauw te voorkomen. Nieuw toiletpapier is meestal duurder dan gewoon toiletpapier omdat het over het algemeen uit meer vezels bestaat. Virgin toiletpapier wordt meestal aangeduid met de naam 'gekleurd', omdat de kleuren variëren van hemelsblauw tot lichtgrijs. Nieuw toiletpapier is over het algemeen meer absorberend dan de meeste andere soorten toiletpapier; het mag echter nog steeds niet in water worden gedrenkt.

Naast de absorberende eigenschappen wordt toiletpapier ook voor veel andere doeleinden gebruikt. Sommige bedrijven produceren toiletpapier dat is gemengd met lanoline, een natuurlijke vochtinbrengende crème, en vaseline, dat dient als bescherming tegen talg, wat bijdraagt aan vochtverlies van de huid. Andere rollen toiletpapier zijn gemaakt van 100 procent katoen. Katoen is het meest gebruikte materiaal in toiletpapier, hoewel het kan worden gecombineerd met andere materialen zoals polyester, zijde of satijn. Al het toiletpapier is niet hetzelfde, dus het is belangrijk om degene te kiezen die het beste bij u past.

Link naar de website: https://cleanproduct.nl/