Hoe we een huis in Rotterdam verkochten

makelaars Rotterdam

Wie een huis in Rotterdam wil kopen of verkopen, is doorgegaan met zijn plannen, dankzij een innovatieve ondernemersgeest en een zorgvuldige omgang. Doordat de vastgoedprijzen op het huidige lage niveau blijven, is het aantal potentiële huizenkopers ook hoger dan ooit tevoren. Het aantal te koop staande woningen in Rotterdam is helaas ook fors gestegen. Dit kan worden toegeschreven aan de toestroom van expats naar Nederland, evenals aan de groeiende populariteit van vakantiehuizen met eigen kookgelegenheid in het land. Al deze factoren samen hebben het voor huizenkopers nog moeilijker gemaakt om een betaalbare woning in Rotterdam te krijgen.

Een manier om dit probleem te omzeilen, is door te zoeken naar huizen die te koop worden aangeboden via makelaars, die u verschillende pakketten zullen aanbieden. Deze pakketten kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften en wensen. Deze ideale woningopties zijn het hele jaar beschikbaar, van januari tot oktober. Omdat het hele jaar door het perfecte huis wordt aangeboden, is het geen wonder dat zoveel mensen hun huis het liefst in Rotterdam krijgen.

Als u een huis in Rotterdam te koop wilt kopen, zult u merken dat het hele proces vrij eenvoudig is. U moet eerst beslissen wat u wilt verkopen en wat uw prijsklasse is. Op basis van deze informatie wordt u vervolgens uitgenodigd om het gehele verkoopproces te doorlopen. De makelaars zoals RE / MAX Totaal Makelaars helpen u bij het identificeren van de onderdelen van uw woning waarop u zich wilt concentreren.

Ze zullen u helpen bij het identificeren van de delen van uw woning die gerepareerd moeten worden en zullen u helpen bij het vinden van potentiële kopers voor uw huis. Van het vooronderzoek tot de daadwerkelijke verkoop van het huis, alles werd ons heel duidelijk gemaakt. Tijdens het hele proces werden we bijgestaan door deskundige en vriendelijke professionals. Vanaf het eerste onderzoek tot en met de uiteindelijke verkoop zorgden de makelaars ervoor dat we niet buitengesloten werden en dat we precies kregen wat we wilden. Ze hebben ons geholpen onze exacte behoeften te identificeren en ons door het hele proces te begeleiden.

Het kan best lastig zijn om te beslissen waar je gaat wonen als je eenmaal hebt besloten om een huis in Rotterdam te verkopen. We kozen voor een locatie dicht bij ons dagelijkse woon-werkverkeer en op loopafstand van veel van de lokale attracties en winkelcentra. Hierdoor konden we behoorlijk wat geld besparen op de huur. Dit bespaarde niet alleen geld, maar betekende ook dat we in een warme, levendige stad konden wonen, weg van de rustigere buitenwijken. Dit betekende op zijn beurt dat we echt konden genieten van de ervaring van een verblijf in een nieuw huis in Rotterdam, in plaats van het grootste deel van onze tijd door te brengen met reizen tussen de appartementen.

Het hele verkoopproces van een huis in Rotterdam verliep erg soepel en naadloos. Onze makelaar, Thomas van der Goes, heeft ons van begin tot eind bijgestaan bij elke stap. Hij begeleidde ons door het hele proces van begin tot eind, hielp ons ons perfecte huis, onze behoeften en wensen te identificeren, en werkte met ons samen om ervoor te zorgen dat we de beste prijs voor ons eigendom kregen. Het is dankzij de professionaliteit en kennis van Thomas van der Goes dat we zo blij zijn met onze beslissing om naar Rotterdam te verhuizen – we kijken er allebei naar uit om ons nieuwe leven in deze geweldige stad te beginnen!

Kijk voor meer informatie op https://remax-totaal.nl/