Lamy Vulpen Converters – Waarom Ik Hou Ze Zo Veel

lamy

Lamy vulpennen zijn een populair merk voor beginners om je in de wereld van de goede vulpennen. Ze maken ook een grote verscheidenheid van verschillende vormen, stijlen en maten van vulpen met gemakkelijk converteerbare penpunten. Lamy vulpennen zijn enorm gunstig voor mij bij het beslissen wat het favoriete punt grootte eigenlijk is. Ze bieden betaalbare prijzen starten bij een zeer redelijke ~$25 en ga zo door tot maar liefst $1000. Je hebt ook een converter gebruiken met uw Lamy vulpen. De prijzen variëren enorm, van winkel naar winkel, dus doe je onderzoek naar de beste deal te vinden.

Een van de meest populaire vormen van Lamy vulpen converteerders is er de gouden penpunt converter. Deze zijn veel duurder dan de traditionele plastic of metaal converters maar zijn veel meer elegante kijken. Als u van plan bent op het schrijven van zeer sterk of het hebben van een sierlijke of fancy uitziende vulpen, dan is het goud converter is wellicht de beste optie voor u is. Ik hou van ze omdat ze een stijlvolle look voor elk schrijfinstrument. Ze komen ook in een zeer grote verscheidenheid van kleuren om uit te kiezen, zodat u kunt kiezen voor een die gaat met zowat elke outfit.

Lamy maakt ook een converter voor de meerderheid van hun balpennen evenals voor de meerderheid van hun vulpennen. Zoals de gouden penpunten, ook deze komen in een grote verscheidenheid van kleuren en ontwerpen om uit te kiezen. Alle Lamy balpennen hebben de traditionele reservoir dat houdt de inkt voor wanneer u aan het schrijven bent, maar ook nog een coin-houder die in het bezit van de converter en punten voor als je klaar bent met schrijven. Het is eenvoudig, maar functioneel.

De omvormers op de Lamy vulpen assortiment zijn ook erg mooi. Zoals hierboven vermeld, ze komen in allerlei kleuren en dessins, maar ze hebben ook een clip converter die je kunt gebruiken om gemakkelijk veranderen van de penpunten in seconden. Deze clips die zowel passen bij de Lamy pen en de converter die wordt geleverd met het. Verwijder je de converter van de vulling en druk de clip op de opening van de converter en plaats de nieuwe vulling in de open ruimte op de converter. Het is echt zo makkelijk.

Ik ben een enorme fan van de conversieprogramma ‘ s die komen met de Lamy Safari-stijl van de pen, zelfs de zwarte! Omdat van de converter clip, het wijzigen van de penpunt is altijd een briesje. En, als je je ooit de inkt opraakt en vul de converter is om een nieuwe cartridge, je geen zorgen hoeft te maken over het uitvoeren van de inkt, kun je gewoon op de converter weer op en dragen schrijven!

Je mag niet gehoord hebben van de Lamy Pen cartridge converter. In een woord…ik hou van ze. De kwaliteit van de inkt is top notch, de cartridges houdt een lange tijd, en de prijzen zijn super goedkoop. Als je een grote fan van Lamy vulpen converters, je bent het aan jezelf om ze te bekijken. Ze zijn echt een aantal van de beste pennen op de markt. Het zou een schande zijn om hen te laten gaan.