Tips om verkeersregelaar te worden

Tips om verkeersregelaar te worden

verkeersregelaars

Verkeersregelaars zijn een soort wetshandhavers die helpen met verkeersmanagement en parkeerregels. Ze werden voor het eerst voorgesteld door Athelstan Popkess in de jaren zestig, op basis van een Zuid-Afrikaans plan. Hoewel deze agenten gemengde resultaten hebben opgeleverd, hebben ze geholpen de wegen veilig te houden en het publiek tevreden te houden. Hier zijn een paar feiten over . Ze moeten een identiteitsbewijs hebben wanneer ze u en uw voertuig aanhouden. Het publiek heeft ook het recht om te weten dat hun aanwezigheid geen indicatie is van een strafbaar feit, maar de verkeersregelaar is er om te helpen.

De minimale opleidings- en ervaringsvereisten voor verkeersregelaars zijn over het algemeen dezelfde als voor andere soorten banen. Aanvragers moeten echter over goede interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden beschikken. De meeste werkgevers eisen van sollicitanten dat ze een GCSE in het Engels en wiskunde hebben. Een uitstekende beheersing van het Engels is belangrijk omdat interactie met het publiek een vereiste is. Zodra ze zijn aangenomen, krijgen verkeersregelaars een uitgebreide training en worden ze eropuit gestuurd om met meer senior personeel door de straten te patrouilleren. Bovendien moeten ze een standaard DBS-controle doorstaan om er zeker van te zijn dat ze geen eerdere veroordelingen hebben.

Verkeersregelaars kunnen bekeuringen uitdelen voor fout geparkeerde auto's. Ze kunnen ook geparkeerde auto's verwijderen of vastklemmen. Ook verkeersregelaars maken aantekeningen en schrijven verslagen over wat ze op straat zien. Ten slotte kunnen ze het publiek advies geven over veiligheid, parkeren en andere wetten. Als je over deze kwaliteiten beschikt, kun je overwegen om verkeersregelaar te worden. Al met al zijn verkeersregelaars een uitstekende keuze.

Link naar de website: Verkeerservicezuidholland.nl