Wat is een Bullet Journal?

Wat is een bullet journal

Wat is een Bullet Journal?

Wat is een Mylovelynotebook.nl bullet journal ? Het is een dagboek waarin je kunt schrijven met opsommingstekens. Als je een pen gebruikt en op je computer typt, kun je je bullet journal online bekijken om te zien hoe het eruit ziet. Sommige mensen schrijven met beide handen in dit dagboek, anderen schrijven met één hand.

Waarom zou iemand een bullet journal willen gebruiken? Mensen schrijven dit dagboek om hun dagelijkse gedachten en ideeën vast te leggen. Mensen gebruiken hun bullet journal als een manier om hun gedachten op een rijtje te krijgen, zodat ze ze niet door elkaar halen. Een bullet-journaal kan ook een manier zijn om jezelf uit te drukken, aangezien je in dit dagboek schrijft, druk je uit hoe je je voelt.

Er zijn veel soorten bullet-journals, zoals spiraal- en dagboeknotitieblokken. U kunt zelfs met gekleurde pennen op deze dagboeken schrijven! Als u in uw bullet journal wilt schrijven, kunt u de items het beste een voor een schrijven, zodat u de pagina's niet door elkaar haalt. Zorg ervoor dat u de datums duidelijk in het dagboek typt, en als u moeite heeft met schrijven, kunt u een les volgen of een handleiding kopen voor het schrijven van een dagboek.

Klik op de link: http://mylovelynotebook.nl/