Water Filter – Water filter Systeem het Beste is Voor U?

water filteren

Een water filter neemt waterzuivering een stap verder door het leveren van superieure resultaten met een hoog niveau van filtering prestaties.

Water is essentieel voor het leven en alle levende dingen moet je het in een of andere vorm. Mensen van alle culturen hebben te vertrouwen op de wonderen van water voor de gezondheid en de voeding voor eeuwen. In de wereld van vandaag, heeft het water een belangrijke grondstof waar de meeste mensen kunnen niet leven zonder.

Filtering van het Water, is het proces van het verwijderen van gevaarlijke verontreinigende stoffen uit water. In de proces -, water wordt gezuiverd, zodat het veilig is om te drinken en van hoge kwaliteit te gebruiken. Er zijn twee basistypen van water filtratie; omgekeerde osmose en ultraviolet (UV) filtratie. Het omgekeerde osmose systeem maakt gebruik van een semi-permeabele membranen om verontreinigingen te verwijderen. De UV-proces vernietigt micro-organismen en voorkomt dat ze te reproduceren.

Deze filters daadwerkelijk verminderen van de niveaus van organische stoffen in het drinkwater. De meeste geuren en smaken kunnen worden gereduceerd met ten minste 50%. Daarnaast is een aantal zeer onaangename smaken en geuren kunnen worden weggenomen door simpelweg het filteren van water. Bijvoorbeeld, wanneer u in de markt en komen in limoen of citroen geuren, deze geuren kunnen gemakkelijk verwijderd worden door het drinken van water met deze geuren.

Actieve kool filters zijn ideaal voor het filteren van water. Deze filters val chemische en verontreinigende stoffen in het filter zelf en voorkomen dat ze opnieuw in te voeren zodra ze ontsnappen door de filter van het membraan. Er zijn echter nadelen aan dit type van filtratie. Over het algemeen, hoe langer de filtratie tijd, hoe effectiever het is op het onderscheppen van chemische en verontreinigende stoffen.

Ion exchange filters niet verwijderen van organische materialen zoals mineralen, zoals kalium, magnesium en natrium. In plaats daarvan, ze wisselen (of transformatie) van deze elementen voor natrium en kalium. Als een resultaat, ion exchange neiging om te produceren licht gezouten water. Echter, het zoutgehalte is niet groot genoeg om van invloed op de smaak van het water.

Carbon granulaire kool filters zijn populair omdat ze in staat zijn om te verwijderen van bijna alle onzuiverheden uit het water. Deze koolstof-filters worden ook wel actieve kool filters. Om de beste prestaties, wordt het aanbevolen dat carbon granulaire kool filters zijn geïnstalleerd op het punt van de stromen van het water in uw huis. Dus, wanneer het water stroomt door het filter, de gevangen verontreinigingen worden afgevangen door de koolstof filter.

Sub-micron filter kan worden geïnstalleerd op veel plaatsen in het huis.

Voor bijvoorbeeld, kunt u deze in de badkamer en keuken keukenblad. Ze werken door het verwijderen van alle sporen van vuil en vet op uit het water. Deze zijn echter alleen aanbevolen om te drinken en niet om te koken. De trace hoeveelheid bacteriën blijven in het voedsel deeltjes. Daarom sub-micron filters moeten regelmatig worden vervangen.

Wastafelblad water filtratie-eenheden zijn over het algemeen gemaakt van roestvrij staal met chroom of messing gaas. Deze eenheden niet val van deeltjes groter dan 0,2 micron. Echter, omdat ze niet val van verontreinigingen, kunnen zij niet effectief verwijderen van chemische en parasitaire bacteriën zoals E. coli en cholera. Ze worden daarom niet aanbevolen voor het verwijderen van chloor smaak en geuren.

 

 

Meer informatie: https://vrijnatuurlijk.nl/